Ambrela Beach Pula Horvátország

# Ambrela Beach Pula Horvátország

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Az Amber Beach Pula egyik legnépszerűbb strandja, a Verudela turisztikai régiójában, a félsziget nyugati oldalán található, és folytatódik a Brioni strandon. A közeli Puljska strand Hajvajka. Pula központjától mintegy 4 km-re található. A tengerpart kék zászlóval rendelkezik a tenger tisztaságára, a strand szépségére és az ajánlatra. A tenger gyönyörű bejárata miatt az Ambrel kavicsok nagyon népszerűek a gyermekes családok számára. A strandon napozóágyakat és napozóágyakat bérelhet, és különböző sport- és adrenalinokat vehet igénybe. Ha egy kicsit távol van a kavicsos strandtól, árnyékos helyet talál a közeli fenyveserdőben, ezeken a részeken egy kavicsos strand található, kisebb kavicsos strandokkal. A közelben található tárgyak: Ambrela Bistro & Beach Bar Verudela 5 (100 m), Zeppelin Beach & lounge bár Zlatne Stijene, Saccorgiana-öböl (200 m), Histria étterem (200 m), E & D kávézó és étterem (200 m)Strand Ambrela Pula képek


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala