Beach Centinera Banjole Pula

# Beach Centinera Banjole Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Pula
30.03.2017. 15:31 dodajeIvan

Bay Cintinera viseli az azonos nevű strand. Egyesek Centinera, de jön az azonos strand, egy Pula, amely figyelmen kívül hagyja a sziget Frašker. A strand széles, kavicsos és nagyon szép. Népszerű, és egyre látogatott évről évre. Ez hozzájárult ahhoz, üdülőt közeli éttermekben, és számos szállást turisták számára. A strand maga kavics, nagy beton móló közepén, egy kicsit hátra magas ágai fenyőfák. Rengeteg árnyalat, de ha még nem talált kedvenc helyet az árnyékban, javasoljuk, hogy megáll egy kávézóban vagy étteremben. Ajánlat étel és ital kiváló volt, és a kilátás a teraszról szünetet tart, és azok najumornije. A tenger sekély vízi vidámpark - egy remek hely a gyermekek és fiatalok goste.Centinera HotelNa a strandon című szállodában. Hotel Centinera található 6 km-re délre Pula 151 szoba és fedett medence. További információk megtalálhatók centinera.com

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala