Beach St. Ivan Pula

# Beach St. Ivan Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Pula
30.03.2017. 08:27 dodajeIvan

Beach St. Ivan található a Cape és érintkezik a tenger-öböl Szent János. Nagyon szép, tiszta és jól felszerelt. Ez a strand népszerű, ami nem meglepő, tekintve, hogy a telephely található. Ez az egész egy részét Pula jól járt, beleértve a környező strandok. Beach St. John készül a kis kavicsokat, amelyek még mindig találnak egy eltévedt kissé nagyobb kavicsok. A tenger nagyon tiszta és szép színekkel. Ez kedvező az úszás, és a tengeri kijárattal egyszerű és kényelmes mindenkinek. A tenger van egy vízi park, amely a gyerekek szeretik, és egy kicsit tovább egy bekerített terület úszók. A hely elég, és a tengerben, és a strandon. Bár úgy tűnik, hogy a part tele van az utolsó helyre, hogy nem így van. Van hely itt több vendég, és ez egyfajta felhívás mindenkinek, aki olvassa. A part mentén vannak olyan éttermek, a megfelelő kiválasztása ételek és italok, szállás és egyéb, ami ezzel jár. A közeli erdő kiváló kontraszt színek, hogy a munka strand és a tenger, de nincs természetes árnyékot, mert az erdő sűrű és megközelíthetetlen. Chill szabadon keresse a közeli kávézóban vagy étteremben, és élvezze a többi a nap. A kilátás a teraszról fenomenális, és a hangok jönnek a strandtól.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala