Beach Grotte von Pula

# Beach Grotte von Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Pula
29.03.2017. 12:24 dodajeIvan

Félreeső strand az öböl muzilja természeti környezet az, hogy sok szeretet és értékelni. Hozzáférés a strandon jön ki az erdőből, egy kis út vezet a kavicsos rész. A strand többnyire sziklás, a pártok, hanem a megfizethető és alkalmas napozásra. Szeretnek ide kalandorok, akik nem szenvednek a nagy tömeget és szerelmesei érintetlen természet. A tenger tiszta, kellemesen meleg és szép színes. A sziklák víz alatt végzett mérlegelés, ami megújít árnyalatú kék és zöld. Az élmény a tengerparton leírhatatlan, egyszerűen meg kell tapasztalni. Ez azonban elérni, akik nem keresnek nagy előnyöket. A strand mellett nincs semmilyen lehetőség még a vendéglátás. Maga a saját, teljes mértékben élvezni a szabadban.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala