Strand Centinera Banjole Isztria Pula

# Strand Centinera Banjole Isztria Pula

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Centinera strand egy fenyves erdőben, Banjole faluban található, és árnyékot nyújt minden vendégnek, aki el akar menni a bíró elől. A strand részben kavicsos és részben sziklás. Ideális gyerekeknek, mert sok sekély rész van. A strandtól hajók, napozóágyak, napernyők, kerékpárok bérelhetők a vízre, egy kis vízi park a gyermekek számára és gasztronómiai kínálat, számos étterem és bár található a közelben. A szezonban vannak olyan animátorok is, akik naponta többször animálják a vendégeket. A közelben található a népszerű Paltana Banjole strand. A gyerekek számára ideális helyszín, és a családok számára kiváló hely a gyermekek számára nyújtott gazdag kínálat, a vízisportok és a tenger gyenge bejárata miatt. A parkolás ingyenes. A hátránya túl sok hangulat a szezon szívében. A közelben található az indiai aréna, a Peškera kemping és a Diana tábor,

fotók: .medulinriviera.info


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala