Beach Camp India Pula

# Beach Camp India Pula

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Banjole
30.03.2017. 15:21 dodajeIvan

India Beach közelében található a turisztikai, az azonos nevű, és a strandon van egy búvárközpont az azonos nevet. Beach készült sík felületek a rock. A tenger nyugodt és kellemesen meleg. A strand mögött van egy erdő, sok árnyék, valamint vendéglátó-ipari egységek. Bár a strandon napozhat, és úszni a tengerben, itt jön többnyire a búvárkodás szerelmeseinek, és feltárják a víz alatti világ. Ha van egy vágy, hogy néz a felszín alatt a tenger, gyere és foglaljon túra profesionalcima.Kamp Arena India BanjoleKamp Arena India közelében található az a hely, Banjole, Pula közelében, egy kis félszigeten. A tábor csendes, fenyőerdők veszik körül, és a gyönyörű strandok és kemping befogadóképessége 1500 fő. A táborban van két étterem és számos sport.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala