Strand Del Mar Banjole Horvátország

# Strand Del Mar Banjole Horvátország

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A strand a Hotel Del Mar előtt található, és az esemény körülbelül 500 méterre található. A strand felszíne kavicsos. A strand békés és ideális gyermekes családok számára. A strandhoz, a kis bárhoz, a WC-khez és a mentőkhöz minden szükséges felszerelés áll rendelkezésre. A közelben található a Paltana strandja.

Foto: medulinriviera.info

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Banjole nalazi se u uvali Paltana, uz ulicu Mušoga. Glavni dio plaže je zapravo izvan naseljene zone, ali su smještajni kapaciteti u neposrednoj blizini. Također, tu su ugostiteljski objekti koji prate potrebe gostiju i nude vrhunsku uslugu. Mnogi apartmani, barovi i restorani prepuni su tijekom sezone. Ipak, uvijek ima mjesta za još jednog gosta. Ako imate želju doći, rezervirajte već danas i s nestrpljenjem iščekujte ljeto. Veselimo se vašem dolasku.

  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala