Beach Paltana bar Banjole

# Beach Paltana bar Banjole

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Banjole
30.03.2017. 15:37 dodajeIvan

Némileg izolált a falu és turisztikai létesítmények strand Paltan biztosítja a szükséges csendet és nyugalmat. Persze, ha keres egy nyaralás anélkül, hogy nagy a zaj, a tömeg és a környező események, akkor ez a part tökéletes az Ön számára. Nem található a falu, Banjole, de ezen kívül a városi övezetekben. A strand kavicsos, a nyugodt, kellemes meleg tenger. A strandon van egy pad, és néhány helyen és fenyő dolgozó kiváló természetes árnyékot. Látogassa meg a part, különösen akkor, ha tartozik a fent említett csoport - akik szeretik a csendet és nyugalmat. Itt nem zavarja a nagy tömeg, vagy a folyosón egy nagy számú ember. Kívánunk kellemes időtöltést és nyaralást akkor zaslužili.Paltana Barn Van egy Paltan bár, ahol felfrissülhet a bárban este tartott a különböző szórakoztató.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala