Ferry 2020 Zadar - Mali Iž- Veli Iž - Kis Rava- Rava menetrend és árak Jadrolinija

# Ferry 2020 Zadar - Mali Iž- Veli Iž - Kis Rava- Rava menetrend és árak Jadrolinija

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ezen az oldalon a kép alatt ez a szöveg, akkor megtekintéséhez menetrendek és viteldíjak kapcsolatban komp Zadar - Mali I¼- Veli Iz - Kis Rava- Rava 2020. hordozó Jadrolinija közötti időszakban 01.06. - 30.09.2020. szeptember 30-án, amikor a menetrend a nyári körutazási vonalon halad át. Minden adat letöltésre került a Jadrolinija.hr honlapjáról, és pontosak, de csak 2020-ra érvényesek. Utazás Zadarból a Mali Iž, Veli Iž, Mali és Velika Rava szigetére. További évekért látogasson el Jadrolinija hivatalos honlapjára hivatalos áron. Minden link az Adrián, a horvát városok és a szigetek közötti helyi vonalakon található. A hajózási vonal az idegenforgalmi szezon nyári szakaszára utal, amikor rendszeresen hajójáratokat vezet az Adria minden nagyobb szigete számára. Mindegyik komphajóhoz árakat adunk. A kompon kívül vannak a katamarán vonalak, amelyek összekötik Pula, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba és Zadar. Sziget Rava csak 98 állandó lakos a legutóbbi népszámlálás, és ott található az Adriai-tenger és tartozik zadari szigetvilág. Ez között található a sziget Iz, Iškog vagy csatornák és a sziget, vagy Rava Channel.

Hajó Zadar - Mali Iž- Veli Iž - Kis Rava- Rava navigációs rend és árak


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala