Ferry Pelješac Mljet menetrend és árak Jadrolinija 2020

# Ferry Pelješac Mljet menetrend és árak Jadrolinija 2020

Južna dalmacija

Mljet (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ezen az oldalon a kép alatt ez a szöveg, akkor megtekintéséhez menetrendek és viteldíjak kapcsolatban komp Prapratno (Peljesac) - Sobra (Mljet) 2020. hordozó Jadrolinija közötti időszakban 01.06. - 30.09.2020. szeptember 30-án, amikor a menetrend a nyári körutazási vonalon halad át. Minden adat letöltésre került a Jadrolinija.hr honlapjáról, és pontosak, de csak 2020-ra érvényesek. További évekért látogasson el Jadrolinija hivatalos honlapjára hivatalos áron. Minden link az Adrián, a horvát városok és a szigetek közötti helyi vonalakon található. A hajózási vonal az idegenforgalmi szezon nyári szakaszára utal, amikor rendszeresen hajójáratokat vezet az Adria minden nagyobb szigete számára. Mindegyik komphajóhoz árakat adunk. A kompon kívül vannak a katamarán vonalak, amelyek összekötik Pula, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba és Zadar. Lásd a Mljet Nemzeti Park néhány fotóját. A strandtól a Mljtu ajánlani gyönyörű strand citrom, strand Salpunara keleti oldalán, a sziget közepén a széles öböl és Sutmiholjska egyik legszebb öböl a sziget Mljet, található a déli oldalon a sziget közelében, a központi falu Babino Polje. Az egyirányú utazás 45 percet vesz igénybe.

Brod Prapratno (Pelješac) - Sobra (Mljet) navigációs rend és árak


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala