Hajó Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ (Šipan) navigációs rend és árak

# Hajó Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ (Šipan) navigációs rend és árak

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ezen a képen a képek alatt megtekintheti a Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ (Šipan) 2020-as kompjárat menetrendjét és grafikonjait Jadrolinija számára a 01.06. - 30.09.2020. szeptember 30-án, amikor a menetrend a nyári körutazási vonalon halad át. Minden adat letöltésre került a Jadrolinija.hr honlapjáról, és pontosak, de csak 2020-ra érvényesek. További évekért látogasson el Jadrolinija hivatalos honlapjára hivatalos áron. Minden link az Adrián, a horvát városok és a szigetek közötti helyi vonalakon található. A hajózási vonal az idegenforgalmi szezon nyári szakaszára utal, amikor rendszeresen hajójáratokat vezet az Adria minden nagyobb szigete számára. Mindegyik komphajóhoz árakat adunk. A kompon kívül vannak a katamarán vonalak, amelyek összekötik Pula, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba és Zadar. Dubrovnik híres falai és régiségeiről, de számos gyönyörű strandról van szó, melyek közül a leghíresebb banjei strand az óváros közvetlen közelében helyezkedik el keletre. További strandok Sveti Jakov, Lapad és mások ...

Ferry Dubrovnik - Koločep - Lopud - Suđurađ (Šipan) menetrend és árak Jadrolinija 2020


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala