Solaris Šibenik - útmutató. Szállodák, strandok, vízi park

# Solaris Šibenik - útmutató. Szállodák, strandok, vízi park

Sjeverna dalmacija

Šibenik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Solaris Šibenik egy 5 csillagos szálloda és számos lakókocsi és bungaló, amely Sibenik központjától 5 km-re található. Az üdülőhely tele van a felnőttek és a gyermekek látnivalóival. Szinte nincs olyan tartalom, amelyet az ügyfél nem kíván Solarisban kínálni, a vendéglátás, a szórakozás, a sporttevékenységek és a gyermekek számára.

A Solaris nevet a Természeti Parknak is nevezik, amelyre minden vendég azonnal megérkezhet egy 45 hektáros füves területen és több mint 10 hektáros fenyőerdőben, ahol 75 000 növényi és virágos növényt ültetnek. A helyszínen az olajbogyók dominálnak, ebből 1500, melyből olaj található a településen, az olajat a dalmát etno-falu olajfaluban termelik, és a legrégebbi olajbogyók több mint 2000 évesek.  Maslina solarissolaris šibenik croatia

Szállás Solaris ŠibenikAz üdülőhelyen található szálláshelyek ötcsillagos szállodákban találhatók, és minden szálloda tematikusan igazodik a különböző típusú vendégekhez.

Hotel Ivan SolarisHotel Ivan Solaris szállítja a Bussiness Hotel jelet, és üzleti vendégek számára készült. A szálloda modern és fényűző, magas szintű kényelmet és eleganciát kínál. A szálloda mediterrán stílusban díszített, amely tökéletesen illeszkedik a környékbe. A szálloda szabadtéri medencével, valamint wellness-központtal és fedett, fűtött medencével várja vendégeit.Hotel Ivan solaris Šibenik

Hotel JureA Hotel Jure Solaris egy Lifestyle szállodai jelet hordoz. Olyan fiatalabb vendégek számára készült, akik pihenni és szórakozni szeretnének. A szálloda a fehér strand mellett található, amely az Adriai-tenger egyik legszebb része, és azoknak, akik inkább a medencéket kedvelik, egy nagy szabadtéri medence található friss vízzel.

Hotel Andrija SolarisA Hotel Andrija a Kids Hotel, az első tematikus szálloda Horvátországban. A szálloda egy vízi park és egy családi strand, amely gyermekeknek szól, mellett található. Az egész szálloda gyermekes családok számára készült.

Hotel Niko SolarisA Hotel Niko kellemes és hangulatos légkört biztosít a buja növényzet közepette. A szálloda mellett van egy nagy medence, és azok számára, akik többet élveznek a tengerben, a strand csak néhány percre van.

Hotel JakovA Hotel Jakov az üdülőhelyen található vízi park mellett található, mindössze száz méterre a strandtól. A szálloda 2 kisebb erkélyt és több bárot és éttermet kínál.

Solaris kućice i bungaloviMinden olyan vendég számára, aki több magánéletet szeretne, és el akarja kerülni a zsúfolt szállodákat, Solaris lakókocsik és bungalók kínálnak egy fenyves erdőben a tenger mellett. Solaris kamp kućice i bungalow

Solaris BeachA parton 4 kilométer hosszú Solaris turisztikai üdülőhelyen 5 vonzó tengerparti téma található. A központ központi részén elterülő homokos strand a legnagyobb és legvonzóbb, legfeljebb az üdülőhely tartalmáig. A Solaris Club Beach ideális azoknak a fiataloknak, akik a strandon koktélokat szeretnének zenével a háttérben. A Wellness és Spa központ előtt a Solaris Spa strand található. A Solaris Family Beach gyermekes családok számára készült. Kis kavicsok és cápák ideálisak gyermekeknek. A Solaris Camping Beach a kemping oázis része, a legközelebbi strand a táborokban tartózkodó vendégek számára. A strand ingyenes.Solaris plažeBeach solaris sibenikBeach plaža solaris

Solaris Aqua Park - VíziparkA Solaris vízipark minden bizonnyal az üdülőhely minden gyermekének kedvenc helye. Számos szánkó, sprinkler, vízesés és úszómedence örömmel fogadja a gyerekeket. A vízi park 8000 négyzetmétert tesz ki, és egyszerre 1000 fő befogadására képes. A vízi park nem korlátozódik a gyerekekre, de sok szülő élvezi. A gyermekek biztonsága érdekében számos segített megmentő gondoskodik, hogy a szülők elhagyhassák gyermekeiket a parkban, és gondoskodjanak a település egyéb előnyeiről. 

Vendéglátás a Solaris ResortbanAz üdülőhely éttermekben, kávézókban, klubokban bővelkedik. Az étteremben 5 étterem található a szállodán kívül, és minden szálloda saját étteremmel rendelkezik. A Solaris üdülőhely legnépszerűbb és legkedveltebb étterme minden bizonnyal a dalmát Ethno Village. A csodálatos kő hangulat, amely nem hagy bárki közömböset, ideális hely a dalmát különlegességek megkóstolására. Etno selo restoan solaris šibenikEtno restoran solaris

Tartalom a Solaris üdülőhelyen

Dalmáci Ethno Village

Trattoria Mediteraneo étterem

Grill Étterem Sibinum

Solaris Sweet Dreams palota

Strand és snack bár lámpa

Napi strand és snack bár

Beach Bar & Restoraunt Bongo

Fast Food Atlantis

BARS

Borbár

Solaris Legend Beach Club

Solaris Palma Beach Club

szórakozóhely

Tengerparti lagúna

Beach Club 55

Kerti bár

Kapitányok klubja

SPORTS

Solaris Golf Park

Solaris Sport

Labda labda

Kalóz kaland minigolf

Teniszpályák

Strand Valleyball

vízisport

A GYERMEKEK TARTALMA

Solaris AQUAPARK

csúszdával

Gyerek játszótér

Expressz vonat

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala


  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala