Cres drazica strandja

# Cres drazica strandja

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Cres
14.04.2017. 11:56 dodajeIvan

A sziklás partvidéket egyes helyeken megszelídíthetjük, ezért vendégeinknek pihenni és élvezni a helyet, és újra megmutatni tengerpartunk természetes természetét. A Drazica strand egy kis öbölben helyezkedik el, sziklákkal körülölelve és a fenyőfák alatt rejtve. Elsősorban önmagában átadható, de növeltük a strand kapacitását betonplatokkal, amelyek kiválóan alkalmasak a napozásra és a tengerbe ugrásra. A közelben található a Mali bok öble és a Kovačine-part. A part mentén vízszintes, minden ember számára alkalmas, kellemes meleg. A tenger kristályos zöld árnyalatú, amelyet különösen erős napsütésben hangsúlyoz. Az ezekkel a színekkel való ellentétek a közeli fenyőerdő zöld tűit adják, és a távolban láthatják a házak és a kisebb épületek piros tetőit. A strand felett a sétány nyúlik, és olajfák is vannak, amelyek kiegészítik a benyomást. Jöjjön el hozzánk és élvezze az Adria ezen részét. Várunk rád.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala