Beach Kovacine Cres FKK nudista rész

# Beach Kovacine Cres FKK nudista rész

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Az északi kijáratánál Cres található a gyönyörű tengerparton Kovačine. A lakott területen, a Camp következő. A strand fel van szerelve minden lehetőség, a szállás a táborban az éttermek. A tartalom nagyon érdekes. Ha érdekel, szeretné kipróbálni, megtanulni búvárkodni, megteheti a közeli búvárközpont. Délre a strand egy szálloda szállást, de ott is sok magánszállás. Beach a különböző konfigurációk, beton fennsíkok, amíg a finom homokot szórt köveket, hogy leküzdje a mélyben. Shade ott a táborban, de nem a tengerparton. Jó megvédje magát és jön uživate.Kamp Kovačine Črešni a strand Kovačine, mintegy 1,5 km-re a központtól Cres homonim tábor 23 hektáros parkosított területen. Az egyik része a tábor és a strand én kizárólag naturisták.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala