Grabar Cres Horvátország tengerpartja

# Grabar Cres Horvátország tengerpartja

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Cres
14.04.2017. 11:47 dodajeIvan

Cres városában, a kikötő közelében, ez a kisvárosi strand volt képes megszorítani. A Grabar strand az út mentén található - Ulica Obale sv. Benedict. A strand mellett vannak városi létesítmények, különös tekintettel a régi történelmi épületekre, mint például a Benedictinki sv. Péter Apostol. A város ez a strand, de még mindig gyönyörű és tiszta. A tenger is tiszta, gyönyörű színű és egy kicsit meleg az úszásért. A strand mögött egy sor fenyőfák világos árnyékban, és számos turisztikai létesítmény is van. A strand fő területe kavics, konkrét deszkák a fent említett utca mentén. A kikötő gazdagítja a látványt számos luxus jacht által a nyugodt tengerben, erős napfény borítja. Ha Cres-ban vagy, és esélyt kínálsz, gyere ide, legalább délután egy kellemes sétaért. 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala