Koromačna Cres strand

# Koromačna Cres strand

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Koromačna strand a Cres sziget keleti részén található. Az üdülőhelyen kívül helyezkedik el, természetes környezetben, a körülötte lévő sziklás tájjal. A strand földre és természetesen a tenger felé is megközelíthető. A helyi út, amely elviszi a partra, a közeli Belejből indul. A strand speciális kőzetek és sekély barlangok számára. Nagyszerű a természet szerelmeseinek és általában azoknak, akik szeretik a békét és a csendet. Nagyon népszerű, de ez nem olyan, mint bármely más strand. Ez kedvelt a tengerészek számára, különösen az olyan impozáns tengerpart miatt, amelyet leginkább a tengerre eső távolságra találnak. Ezenkívül a strand közelében van egy kis mol, ahol hajókat lehet kikötni. Ha tetszik a karsztos, faragott sziklás part és kristálytiszta tenger, jöjjön el a Koromačna strandjára. Itt nincs megfázás, mert a strandon a tengerparton nő a tengerpart, különösen a sziget partjának ez a része. A strand fő területe napozó- és fürdésre alkalmas, közepes méretű macskakövekkel. Könnyű járni és eljutni a tengerbe. Alkalmas minden embernek és korosztálynak. Ideális napi kirándulásra a természetre, a tengerre és a napsütésre. Önön áll, hogy felkészítse magát és élvezze magát. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala