Beach Mali Bok, Koromačna Cres sziget képek

# Beach Mali Bok, Koromačna Cres sziget képek

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Cres
14.04.2017. 08:26 dodajeIvan

Ha egy helyi útról indulsz Orlecből, a Cres szigetének keletéről, akkor eljutsz erre a magányos kis strandra. A strand neve Mali Bok, gyönyörű és rejtve a természetes kanyonban. A strand fő része vastagabb sziklákból áll, átjárható és mindenki számára alkalmas. Azonban meg kell sétálni a partra, ami nem mindenki számára lesz. A valódi természet szerelmesei különösen értékelni fogják azt a tényt, hogy autóval nem érhetik el a strandot, így különösen élvezhetik a kilátást, amikor leereszkednek és leereszkednek a tenger szintjére. A tenger színe kristálytiszta, kékeszöld színnel kevert. A tenger nyugodt és kényelmes meleg. Az egész partszakaszt gyönyörködtető sziklák veszik körül. Az általuk nyújtott hatás valóban egyfajta csodálattal jár, ami kiegészíti a teljes érzést és a fürdőzés és pihenés élményét a strandon. A legjobb, ha megnézzük a fotókat, és megnézzük, hogy mit írunk. Ha érdekel, győződjön meg arról, hogy jön, amint lehetősége van.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala