Copacabana Beach Dubrovnik

# Copacabana Beach Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Copacabana strand Dubrovnikban talán a leghíresebb strand a városban. A Solitudo kemping közelében található, de a vendégek a város minden tájáról érkeznek. Ez a strand gyönyörű, kavicsos, gyönyörű kilátással Dubrovnik fő kikötőjére. Ne lepődj meg arról, hogy a nyári szezonban minden nap hatalmas keresztezi óceánjáratokat fogsz látni, amelyek a világ minden tájáról érkeznek. Dubrovnik híres róla, és ebből a strandról van a legjobb kilátás a forgalom a kikötőn keresztül. A strand fényűzően fel van szerelve a kísérő tartalmakkal. Vannak kávézók és bárok, éttermek, gyermek játszóterek és víziparkok. Egyszerűen fogalmazva, ezen a parton mindent megtalálsz. Jöjjön és élvezze, biztosítani fogjuk, hogy a nyaralás a lehető legjobb környezetben legyen.Nearby: Copacabana Beach bár 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala