Banje Beach - Dubrovnik legjobb strandja

# Banje Beach - Dubrovnik legjobb strandja

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Dubrovnik
30.08.2017. 15:36 dodajeIvan

Banje strand Dubrovnik leghíresebb és legnépszerűbb strandja. A város fő strandja, a Ploče városában, a városfalak keleti oldalán található.
A strand a város mérföldkőévé vált, ezért kifejezetten leírtuk, és ebbe a kategóriába helyeztük. Bizonyára Dubrovnik egyik nevezetessége.Ez egy kavicsos strand, amely két részre oszlik - ahogy a Dubrovnikerek viccelik - a strand "a gazdagoknak és a szegényeknek" része. Nevezetesen, a strand egy része ingyenes, napozóágyak és napernyők nincsenek, míg a strand második részéhez csak napozóágyak bérlése lehetséges.

Tartalom a strandonA strand felett található egy koktélbár, ahol kiváló koktél és más frissítő alkoholos és alkoholmentes italok találhatók.

Mivel a strand nagyon közel van az óvároshoz, az Excelsior és a Lazaret Dubrovnik-i szállodák között, gyönyörű kilátás nyílik minden irányba. Közvetlenül a strandtól nézheted meg a régi városi falakat, talán megnézheted a hoteleket, vagy pihenhetnek, miközben a nyílt tengerre néznek, ami csak megszakítja a kis szigetet.A Banje strand kavicsos és változatos kényelemmel rendelkezik. A strandon és a tengerparton étkeztetés áll rendelkezésre. Különösen azt szeretnénk megkülönböztetni az éttermeket, amelyek többek között az ételeket és az igazi Dubrovnik-specialitásokat kínálják, és van egy kávézó, ahol pihenni és árnyékolni fog az erős napsütésben fehér padokkal vagy elkülönített szeparákkal. A strandon zuhanyzók, öltözők, nyugágyak és napernyők bérelhetők. A nap és a tenger mellett ezen a Dubrovnik strandon lehetőség nyílik a vízi sportok, mint például a víz robogók, siklóernyőzés, víztározók, banánok és hasonló látnivalók.

Éjszakai élet a strand közelébenA nap elhagyásával a strand tele van olyan vendégekkel, akik éjszakai szórakozást keresnek. Közel a strandhoz elegendő hely van egy éjszakára, és élvezheti a jó zenét. Banje strand egy éjszakára a legkedveltebb helyévé válik. A fiatalok jó társaságot, zenét és frissítő italt élveznek.

A közelben lévő objektumok: Taverna Taverna Rustica étterem (100 m), Banje Beach Étterem és Éjszakai Klub (50 m), Lazareti (50 m), Komarda étterem (50 m) 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala