Beach Banje Dubrovnik Horvátország

# Beach Banje Dubrovnik Horvátország

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Banje strand Dubrovnik legnépszerűbb strandja. Az óváros közvetlen szomszédságában, keleti irányban, két luxus hotel között található. A strand kavicsos és jól felszerelt. Csakúgy, mint a világ legnépszerűbb fővárosa, a Banje strand minden kényelmi felszereléssel rendelkezik, amelyet a vendégeknek szüksége lehet. A fényképezőgéppel készített fényvédő azt mutatja be, milyen népszerű a strand. Ha szereted a fotókat, szereted a tömegeket és a jó éttermeket, foglald le a lakást a következő szezonban, és jöjjön el a strandon. Várjuk Önt. Ajánlás: Strand Sveti Jakov Dubrovnik.

Nearby: Lazareti, Banje Beach Étterem és Éjszakai Klub, Taverna Taverna Rustica, Hotel Excelsior Dubrovnik, Victoria Étterem & Lounge Bar, Revelin Kulturális Klub

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala