FKK Nagy-és Kis-szoros-szigetek Korcula mellett

# FKK Nagy-és Kis-szoros-szigetek Korcula mellett

Južna dalmacija

Korčula (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A szigetek a Korcula-szigetvilág keleti részén helyezkednek el, félúton Peljesac és Korcula között, és népszerű célpont a naturisták számára. A Nagy Stupa-sziget a legszélesebb részén mindössze 100 méter hosszú és sokkal nagyobb, mint a Small Stupe. Egy nagyobb szigeten talál egy kocsmát, ahol autentikus ételeket és italokat fogyaszthat. A kis sziget szinte teljesen sziklás, és ideális a tengerbe ugrásra. A nagyobb szigetnek kicsi kavicsos strandja van, valamint számos nagy sima felületű napozóhely is. A sziget északi partján fekvő strand a csatornára, Orebicra és Peljesacra néz. A szigeten található vizek nagyon tisztaak és kristálytisztaak, így az egész terület kitűnő helyet biztosít a fürdéshez és a merüléshez.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala