FKK Nudista strand Biograd - Crvena Luka

# FKK Nudista strand Biograd - Crvena Luka

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A strand kb. 300 méterre van a Vörös kikötőtől északra, vagy 1 km-re délre a Biograd Kumenat strandjától. A Kumenata és a Red Luke közötti terület olyan terület, ahol a fürdőruha ruhákkal keveredik, mert a strand nem rendelkezik hivatalos FKK címkével, de évek óta népszerű a naturisták körében.

A Red Harbour Resort egy zárt üdülőhely. Az üdülőhelyen belüli fürdés 25kn. A part többnyire kavicsos és sziklás, sekély vizekkel. Általában nem sok ember van, és mindig tetszik egy szép hely, ha tetszik. A legtöbb helyen a víz a sekély víz ellenére durva, mint a vízben lévő éles kavicsok és kövek. Tehát hozzon magával néhány jó műanyag szandálot. Crvena Luka strand (képek).

De ha továbbra is délre sétálsz, akkor a legszebb homokos és kavicsos öbölre jutsz. Az öböl nem nagy, talán széles, kb. 150 m. A strand kavicsos és homokos, de a sekély öböl teljesen homokos. A víz kivételesen szép, meleg és tiszta, alkalmas úszásra, búvárkodásra vagy sekély homokos öbölben való játékra. Az öböl számos jachtot és hajót is meglátogat. Ezek az öbölben vannak rögzítve, és a tulajdonosok általában meztelenül maradnak a hajóikon.

Az öböl mindkét oldalán a part sziklás, árnyas fákkal. A strandon nincs tartalom, így mindent meg kell hoznia.

Ez Biograd és környéke egyik legszebb opcionális strandja. A közelben található Lumbrak strand.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala