Paklina nudista strand FKK Bol, Horvátország

# Paklina nudista strand FKK Bol, Horvátország

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A déli oldalon a sziget közelében, sokan a legszebb horvát Zlatni rat Bol az egyik legismertebb nudista strand FKK, Paklina. A strand található a nyugati végén a híres Golden Horn. A legfontosabb része a strand kavicsos és hosszú, körülbelül 200 méterre, ha keres több adatvédelmi, gyalog folytatjuk a nyugati, ahol megtalálható a gyönyörű homokos és sziklás öblök. Mert egy csomó szél, Bol híres szörf, de ha szereted a szörfözés, ez a tökéletes hely az Ön számára. A legtöbb létesítmények találhatók az erdőben felett Zlatni Rat strandtól kb 10 percre a strandtól Paklina. A háttérben van egy fenyves erdőben, amely árnyékot nyújt minden. Paklina valóban az egyik legszebb naturista strandja ezen a részén Dalmáciában.

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala