Red Island beach

# Red Island beach

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Rovinj
29.06.2017. 12:56 dodajeGost

Vörös-sziget alkotja két csatlakoztatott szigetek, Szent András és Maskin és az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi helyen tartózkodó vendégek Rovinj. A sziget érhető el hajóval, hogy fut a város központjában óránként, és az út mindössze 15 perc alatt. A sziget egy tűlevelű erdő és mediterrán bozótos. Nudista nudista strand Red Island RovinjNa Red Island számos változatos strandok és amelyek közül néhány nudista strandok, különösen a sziget Maskin, amely ismert a Gay szigeten. A legfrekventáltabb strandok a déli oldalon a Szent András és ezeket a strandokat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtja szállást és apartmanok a közelben található. Vörös sziget ideális vitorlás cél mindazok számára, akik a közelben vannak Rovinj a hajók.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala