FKK Camping Camp Slatina Martinšćica, Cres Képek

# FKK Camping Camp Slatina Martinšćica, Cres Képek

Kvarner

Martinščica (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A gyönyörű kavicsos tengerpart a tiszta tengerrel érintkezve a legjobb kombinációt nyújtja Önnek és családjának. Tágas és megfizethető minden ember számára. A tengerhez való hozzáférés gyengéd, a tenger békés, kristálytiszta kék-zöld színekkel. A tengerpart mellett található étterme széles választékú ételeket és italokat kínál. Az étterem terasza található, így a vendégek a legjobb kilátást nyújtanak a tengerre és a tengerpartra. A strandtól egy kicsit távolabb van egy tábor, amelyet a fenyvesek erdeiben rejtettek el, különleges ajándékkal a vendégei számára. A tengerben kiemelt szerepe van az úszóknak, ami különösen kedvező a csónakok és a csónakok összekötéséhez. A partra szerelt õrtorony, ahol a kiképzett mentõ gondoskodik a úszó biztonságáról. A fürdés és a napozás mellett, esetenként frissítő a fent említett étteremben, próbálja ki a búvárkodást, hogy teljesítse a nyaralását. Vannak búvár oktatók a part mentén, ami mindenki számára érdekelheti a víz alatti világot, és megtanulja a szakma alapjait. Kivéve, hogy megtanulja, hogyan fogyasszon el palackokat, élvezni fogja a víz alatti világot, ami valóban gazdag. Különböző fajok a tengerben örömet okoznak mindenkinek. Látogasson el hozzánk és pihenjen. Egy kicsit fárasztóak, hogy kísértésbe merülnek. Lásd a legszebb strandok Cresu.

Slatina nudista strand FKK, Martinscica


Jedan része a strand hivatalos nudista tag. A meztelen rész tartalom nélkül, csak mágikusan tiszta tenger és gyönyörű természet. Minden létesítmény (zuhanyzó, piac, WC, stb.) A közeli kempingben található. A strand legérdekesebb részei közelebb vannak a táborhoz, és további területek alkalmasak a béke és csendet keresők számára. A strand több gyönyörű kavicsos és sziklás részből áll. A kavicsos strandok szép és gyengéd belépést biztosítanak a tengerbe. A tenger nagyon tiszta, tökéletes snorkeling.U háttér strand egy sűrű erdőben, és típushoz élvezi az árnyékban, míg a nagyobb rész kitéve a napsugárzásnak. Nézze meg az összes FKK strandot a Kvarner régióból.


Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala