Valun, Cres FKK Nude Beach Zdovice és tábori képek

# Valun, Cres FKK Nude Beach Zdovice és tábori képek

Kvarner

Valun (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Valun
14.04.2017. 12:06 dodajeIvan

Valun Beach közelében található a névadó kis város a szigeten. Körül egy zöld kupola, és körülvéve gyönyörű kőfal hátulról. Az egyik oldalon a part természetes, a szikla, míg a másik fut egy kis ösvény vezet hozzá. Az útvonal világít, és alkalmas könnyű esti séták. A strand kicsi, de semmi esetre sem közel a vendégek. Habár a népszerű, ez a strand fogadja a vendégeket, anélkül, hogy a tömegben. A tenger nyugodt, sekély part és kellemesen meleg. Gyere el a strand, pihenjen és élvezze kupanju.Valun egy festői halászfaluban található Valun öbölben, már csak néhány ház, néhány étterem és kávézó, valamint egy kemping strandja felett Zdovice amely részben naturista. A nyári hónapokban a lejtős úton Valun szinte lehetetlen, hogy ingyenes parkolást, éttermek és fogadók az idilli kikötő általában tele vannak.

Camping Zdovice Valun


Kamp Zdovice kicsi, egyszerű és idilli tábor található, egy festői öbölben Valun. Úgy fekszik egy részben erdős területen, és képes befogadni akár 220 vendég. A strand homokos és alkalmas a gyermekek számára, mely könnyű hozzáférést biztosít a tengerre. Camping Zdovice elhelyezésére csak sátrak és nem járműveket. 

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala