Uvala Rogačić Vis Horvátország partja

# Uvala Rogačić Vis Horvátország partja

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
08.03.2017. 10:29 dodajeIvan

Ez nem egy egyszerű tengerpart, amelyet felkeresett. Az egykori Jugoszlávia katonai célokra használt öböl. Itt vannak alagutak, úgynevezett menedékhelyek a volt JNA katonai tengeralattjáróknak. Azonban a vendégek nagy érdeklődésének köszönhetően úgy döntöttünk, hogy turista úton bemutatjuk az öbölet. Ma nagyon sok vendég van itt. Mindenki azt akarja látni az élő modern nappali menedékeket, amelyeknek ma nincs célja. Mégis vannak történelmi korszakok. A tenger ebben az öbölben nyugodt, szép és nagyon tiszta. Ezért nem csodálkozunk egy ilyen nagy látogatottsággal, különösen a luxus jachtokkal és vitorlásokkal. Itt jönnek, hogy élvezzék a hajózási turizmus igazi szerelmeseit. Nincs jobb hely a közelben, mint a hajó horgonyzása és a nap alatt élvezni. Tekintse meg a fotókat és ragadja meg a kék színt az Adria ezen részén. Ajánlás: Pritiscina Vis.Near: JNA Tenger alatti menedék

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala