Ezüst - Vis sziget

# Ezüst - Vis sziget

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
08.03.2017. 08:07 dodajeIvan

A Srebrena strand Rukavac na Visu alatt található. A településen található az azonos nevű természeti öbölben, de a strand közelében apartmanházak és kávézó található. A tengerpart nagyobb sziklákból és a lapos sziklák egy részéből áll, amelyek a más strandokon betonból készült síkságot alkotnak. Itt van mindent a természetes kavargóban, maga a tengerparton és az egész környéken. Mindkét oldalat sziklák zárják le, és hátulról uralják a fenyőerdő zöld koronáját. A tenger tiszta, nagyon csendes és kellemesen meleg. A szárazföldről érkező vendégek, a tengerparti tömegek és a vitorlákkal vagy motorcsónakokkal ellátott vendégek, valamint a sekély vizek horgonyzása és a tenger partjának ezen a partján való eltöltésére naponta töltik a napot.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala