Pritisčina tengerpart - Vis

# Pritisčina tengerpart - Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
08.03.2017. 08:44 dodajeIvan

Ha egy kis útról indul Podhumlétól délre, akkor Pritisčina strandjára ér. Ez kisebb, mint a strand, kavicsos és nagyobb sziklák, nagy sziklák mindkét oldalon. A Pritisčina strand kőzetébe zuhan, természetes megjelenés és szépség. A tenger rendkívül szép, tiszta és kényelmes meleg. A színeknek lenyűgözniük kell, különösen azért, mert a sziklák tükrözik a fényt a felszín alatt, és így a szokatlan, de varázslatos kék és zöld hangokat adják. Bár a tengerpart gyönyörű természetes oázis, akkor azonnal magánszállás és egy kényelmes ajánlat a turisták számára. A tenger előtt láthatók a luxus jachtok és hajók, amelyek díszítik a hátteret a fényképek. Vegyünk egy képet, és gratulálunk a barátainak. Mindenki féltékeny lesz - de jó értelemben.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala