Stiniva strand Vis szigetén

# Stiniva strand Vis szigetén

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
08.03.2017. 08:32 dodajeIvan

Vis szigetén talán a legimpozánsabb strand a Stiniva-öbölben. Nagyon népszerű, különösen azért, mert megjelenése és a sziklák környező strand. Kevés azt mondani, hogy a sziklák nem érhetők el. Amikor megnézed a fotókat, meg fogod érteni, hogy mit értünk. Mégis vannak olyan emberek a Stiniva strandon, akik élvezni fogják a magas és meredek sziklákat. Az adrenalin olyan sportolók számára, akik jól képzettek és bátran tesznek ilyeneket. Az öböl mások meglátogatják, szóval említjük a búvárokat és a tengeri felfedezőket. Sokat kell látnunk itt. A terep speciális felépítése, pontosabban a strandok, a strand vendégei gyakran kavicsok vagy más hasonló jachtok segítségével kicsi körforgalomba viszik a sziklákat. Végül vannak olyan emberek, akik csak egy különleges környezetben akarnak fürödni. A strand nagyobb sziklákból áll, az öbölben egy meleg és tiszta tenger, amely rendkívül csendes. Különösen a magas sziklák által körülvett tengerparton mindig természetes árnyék van rajta. Ha valaki nem szeret mozogni a nap mozog, akkor biztosan megy a kávézó a strandon. A kis ösvényen érkező vendégek mellett sokan érkeznek hajókra, kisebb vagy nagy vitorlásokra, így élvezhetik és élvezhetik ezeket a szépségeket. Vessen egy pillantást a fotókra, ne menj tovább, mert a szöveg aligha tudja leírni a Vis jelenetek szépségét.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala