Tepluš strand Visen

# Tepluš strand Visen

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
07.03.2017. 10:50 dodajeIvan

A gyönyörű kavicsos strand Tepluš a Rukavac település alatt található. Nagyon népszerű, részben a tengerparton lévő klub miatt, de főleg a tenger szépsége és a strand tisztasága miatt. A kavicsos parton való napozás mellett a jó megközelíthetőség miatt sok kedvenc helyük a strandon fekvő kőzeteken választ. A tengerparton van változó kabin, valamint a fent említett klub. Természetesen megrendelheti kedvenc italát, ülni az árnyékban és élvezni a varázslatos megjelenést. A szélesebb jachtok elvarázsolják a nyílt tengeri kilátást, és a fényképek kiváló hátterét nyújtják. A szórakozás mindenki számára garantált. A Tepluš strand alkalmas fiatal pároknak, valamint a gyermekes szülőknek is. Mindenkinek van helye.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala