Zaglav strand Uvala Vis Horvátország

# Zaglav strand Uvala Vis Horvátország

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
07.03.2017. 10:07 dodajeIvan

A Zaglav strand Milna városa alatt helyezkedik el Vis szigetén. Finom homokból készül, enyhe lejtés van a tengerben, és jól meglátogatható a nyári hónapokban. A tenger tiszta, nyugodt és kényelmes meleg. A tengerparton apró növényzet ad zöld színt, míg a fenyves ágak még mindig láthatóak. Oldalán, ez a strand sziklákat ölel fel, ahol pár családi épület található. A strand előtt kis csónakok és csónakok láthatók a sekélységhez kötve, készenléti állapotban a következő induláshoz. A tenger gyönyörű színű, különböző kék árnyalatúak, amelyek zöldre igyekeznek. Ez egy nagyszerű hely, ahol élvezheti az egész napos élvezetet, és mindent megtesz, amire szüksége van az adott napra. Természetes árnyékban, valamint a közeli vendéglátóhelyeken nem található. Ne felejtse el hozni a napfényt, az esernyőt és a napfényt. Reméljük, eljön és felejthetetlen pillanatokat tölt el a kis strandunkon.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala