Strand Stončica sziget Vis Horvátország

# Strand Stončica sziget Vis Horvátország

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
07.03.2017. 08:02 dodajeIvan

A horvát szigeteknek számos strandja van. Ezek többsége a sziklák között található természetes öblök, melyek a sziklák között helyezkednek el, ezért különösen szépek, így a vendégek szívesen választhatnak. Az állomás egyike. Ez a strand homokkőből és finom homokból áll. Szelíd megközelítéssel rendelkezik a tengerhez, így alkalmas gyermekeknek vagy olyanoknak, akik kevésbé úsznak. A háttérben zöld növényzet, a legmagasabb fenyőerdők díszítik, míg az oldalt természetes kőzetek veszik körül. Természetes árnyék nincs a tengerparton, de a közvetlen közelben étterme van, hogy elrejtse a napot, és élvezze a finom ételeket. A Stončica strand a sziget keleti oldalán található, viszonylag közel a sziget fő településéhez.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala