Grandovac Vis Horvátország tengerpartja

# Grandovac Vis Horvátország tengerpartja

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vis
06.03.2017. 15:51 dodajeIvan

A Grandovac strand Vis szigetén található, néhány kilométerre Vis településtől. A strand közepes méretű sziklákból áll, természetes környezetben, csak néhány régi kőfalakkal. A tengerpart mindkét végén lezárja a sziklákat, de óvatosan járnak is. A sziklák fölött van a fenyves, de a parton nincs természetes árnyék. Ez szigetelt, ami miatt azt javasoljuk, hogy felkészítse magát, mielőtt elhagyja egy egész napos vakációt. Hozd magaddal vizet, fényvédőt és természetesen esernyőt. Ha úgy tetszik, hogy befejezze az élményt, akkor is hozzon magával egy nyugágyat. A fenyvesek mellett a Vis strandja kaktuszokkal is díszített. Hisszük, hogy sok helyen találkozhat velük. Reméljük, eljött és felejthetetlen pillanatokat tölt el ezen a parton. Ha belefárad a napozásra, vagy csak egy ülő helyzetbe akarja helyezni - vannak olyan közeli kávézók, ahol megfelelő frissítő italokat kínálnak.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala