Ručica Pag strand

# Ručica Pag strand

Sjeverna dalmacija

Metajna (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Metajna
30.01.2017. 15:19 dodajeIvan

Sokan azt mondják, hogy ez a leghíresebb strand Pag szigetén. Ha nem ért egyet ezzel a kijelentéssel, legalább vegye figyelembe, hogy ez az egyik leghíresebb strand a szigeten. Nehéz egy partszakaszban részt venni a Zrével, de a Ručica strandja egész évben kellemesebbé válik a vendégeknek. Nagyon népszerű, főként szépsége miatt. A fenntarthatatlan természet, a nyers környezet és a tengerpart kissé elszigetelt helyzete olyan kombináció, amely biztosan pozitív hatással van. Számos világválaszték - a legjobb nyaralóhelyek kiválasztása, a Pag strandjainak említése. A strand egy kis metajna település közelében található. Már a tengerpartra jön, lélegzetet hagy. A fenntarthatatlan természet kiváló benyomást kelt minden vendég számára, és a tengerpart egyformán fiatalok és idősek fog örülni. Gyakran a vendégek strand családok, valamint a fiatal párok. A strand nem természetes árnyalatú, mint sok más a szigeten, de a közelben van egy kis bisztró, ahol frissítheti magát, vagy enni, ha éhes.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala