Šimuni Pag Horvátországi partjai

# Šimuni Pag Horvátországi partjai

Sjeverna dalmacija

Šimuni (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

A Šimuni tábor legnagyobb szerencséje a homokos - kavicsos strandok, amelyek egész hosszában húzódnak. A táborban hat díszített kavicsos és homokos strand található, amelyekből még két kutyafürdõ található - A tábor leginkább tiszta strandja a tengerpart Két morarnara, tökéletes gyermekes családok számára és mindazok számára, akik háziállatokkal utaznak ünnepnapokon egy különleges kerítésű szakasz .- A Diamond Beachen élvezheti a gyógymasszázsokat, mint például a thai masszázs és a haloterápia .- A Pearl Beach egy romantikus strand, amely a szeretet szigetén elhangzott számos diskurzusról híres. - Kipróbálhatja a vitorlázást, a szörfözést, a búvárkodást és számos más tevékenységet a Whitefish Beachen. - Az Aranypart az egyetlen homokos strand a kempingben és a Camping Village Simuni minden esemény központjában. - Gyönyörű tengerpart A tengerparti bárban elhelyezkedő csendes tengerpart ideális hely a kikapcsolódásra és az Adriai szépségekre.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala