Nude Beach Solaris Porec Vabriga

# Nude Beach Solaris Porec Vabriga

Istra

Vodnjan

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Vodnjan
21.03.2017. 13:05 dodajeIvan

Isztria van is ebben a gyönyörű tengerparton. Nagyon tágas és jól berendezett. Ez mindenki számára alkalmas, különösen a kő bevont részek, és gyönyörűen parkosított kavicsos töltésen. Beach részben van egy sziklás felszínen, de itt van néhány sikeres nyaraláshoz. Található strand Solaris mentén, egy kis öbölben, úgyhogy az egyik végén van egy nézet egészen a másik oldalon. Nyáron jön a nagyszámú vendég, mindegyik egy jó ideje, és élvezze a jól megérdemelt pihenés. Már a következő szezonban a könyv a helyed, látogasson el hozzánk és nézze meg a szépség a plaže.Naturist Camp Resort SolarisNa strandja Naturist Camp and Resort Solaris, az egyik legnépszerűbb naturista kemping a régióban. A tábor található, Tar Vabriga, mindössze 10 km-re északra Porec. A tábor található a félszigeten Lanterna, 2,5 kilométerre tagolt tengerpart. Resort is kínál szobákat és apartmanokat.


Naturista Camping Solaris Beach képek


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala