Šiba - Mlini strand (FKK nudista szakasz)

# Šiba - Mlini strand (FKK nudista szakasz)

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Egy kicsi helyen Dubrovnik közelében van a gyönyörű Šiba strand. Mlini városa számos stranddal rendelkezik, de közülük kevesen tűnnek ki. A Šiba strand különleges, gyönyörű és a természetes környezetben maradt. Kavics ez a strand mögött zöld, és csak egy kis beton építése oldalról a szikla. A legelterjedtebb tengerparti vendégek a környező apartmanokból származnak, de az emberek további helyszínekről érkeznek. Ha olyan strandot szeretne, ahol nincs nagy tömeg, és ahol a béke és a csend van a helyén, akkor ez a hely az Ön számára.

Nudista strand Šiba Milni



A tengerpart egy része, ami pár száz méterre északra, nudista jellegű. A FKK jelzéssel a lépcsőn érkezik. A nudista rész kavics és sziklák kombinációja. A nyáron nincs tartalom, vagy sok úszás. Šiba Milni fkk nudistička

Naturisti šiba milni

Šiba Milna strand


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala