Stijene Pasjača Beach Popovići képek

# Stijene Pasjača Beach Popovići képek

Južna dalmacija

Mlini

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Mlini
13.03.2017. 10:17 dodajeIvan

A Pasjača strand, vagy a Pasjača régi szikla egy látszólag nem vonzó hely, de még mindig élvezheti. Aki szereti a természeti környezetet, egy kis magánéletet és kevésbé tömegeket, hagyja, hogy a tengerpartra jusson és élvezze a nyaralását. A strand nagyon elszigetelt, de még mindig van egy kis sétálóutca. Érdekes, hogy az út egy része belép a sziklákba az alagúton keresztül, hogy újra befejeződjön a strandon fekvő meredek sziklákon. Amikor megérkezik a tengerpartra, egy kis kavics és egy gyönyörű tenger várja. Itt nincs nagy tömeg, bár nagyon kicsi esély van rá, hogy önmagától fokozatosan lépjen ki. Ez a strand vonzó a helyzet és a természeti környezet miatt. Sok látogató van a nyári szezonban, de az emberek az évszakból jönnek, hogy hihetetlen fotókat készítsenek a magas sziklák alatt. Amikor megy a tengerpartra, tegyen meg mindent, amire szüksége lehet. Nem vagy közel a vendéglátóipari létesítményekhez, sem más olyan tartalomhoz, amely a tengerpartok lakott részén található strandokon található.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala