Zadar Olib Ferry Katamarán 2019 ár és menetrend

# Zadar Olib Ferry Katamarán 2019 ár és menetrend

Sjeverna dalmacija

Olib (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges

Ezen az oldalon megtalálhatóak az utazás sorrendjéről és a Miatrade d.o.o. (miatours) vitorlázás Zadar Zaduda Silba Olib és Pula Unija között Mali Lošinj Ilovik Silba Zadar. Az árak és az ütemterv a 2019-as év. A hivatalos adatokat a miatours.hr webhelyen ellenőrizheti. Vásárolhat jegyeket az egyes városok / városok értékesítési pontján, ahol a vonal fut. A bevásárlókosárat miatours.hr/support-támogatással ellenőrizheti A legmagasabb megengedett csomagtartó személyenként 20 kg, és ingyenes. A kedvtelésből tartott állatok csak akkor szállíthatók, ha nem okoznak veszélyt vagy zavart az utasok vagy hajók számára. A Miatrade d.o.o. tulajdonában lévő hajók flottája a gyors csónakok Katamaránok Prince of Zadar hossza 38 méter kapacitású 300 utas és kis szirénák hossza 26 méter kapacitás 180 utas. A komp nem működik ezeken az útvonalakon.

Zadar Olib Brod 2019


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala