Škrip Museum - Brac-sziget Horvátország

# Škrip Museum - Brac-sziget Horvátország

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
03.10.2017. 10:37 dodajeIvan

Az olajmúzeum a Brač-szigeten található olajbogyó-termesztés történetét, valamint az olívaolaj-feldolgozási folyamat egész hagyományát ábrázolja, amely angolnából, angolnából, fagylaltbotokból és az olívaolaj szállításához, előállításához és tárolásához használt összes hagyományos eszközből áll.

A hagyományos gyártási folyamat teljes produkcióját kiegészítik Đanija Martinić szobrászművészének szobroi és Hane-Marte Jurčević Bulić akadémiai festőművész festményei, akik érdekes módon bemutatják az olajgyárak dolgozóit.

Brač-sziget Múzeum ŠkripHa szeretne felkeresni a múzeumot, vagy felkérik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a elérhetőségekkel, vagy látogasson el a múzeum hivatalos weboldalára.

érintkezés

Tel .: +385 95 811 4643

E-mail: [email protected]

Munkaidő: 9 - 20 óra

Cím: Muzej Uj, Put ploča 5, Škrip


A múzeum Brač szigetén, Škrripben található. Csak 10 perc autóútra fekszik a Supetar (9 km). Supetar - Škrip buszjárat a múzeumhoz (menetrend az autotrans.hr látogatáshoz)

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala