Zlatni Rat Beach, Bol Brac kép

# Zlatni Rat Beach, Bol Brac kép

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
forum
Bol
10.03.2017. 10:47 dodajeIvan

Ez a strand minden bizonnyal a leghíresebb az egész szigetet, és az egyik legismertebb Horvátországban. Zlatni Rat különleges, de utána a szám, különösen, ha nézve a levegőben. Védjegye a horvát turizmus és a nagyobb részletességgel a sok brosúrák és képeslapokat. A népszerű természetesen, és nagyon jól felszerelt. Beach, amire szüksége van. Vannak öltözőket, zuhanyzókat és felderítők figyelmeztetni mentőalakulatok, akik törődnek a biztonsági úszók. A sekély víz park - egy remek hely a gyerekek játszanak, és a strandon található bárok és klubok felső választéka szórakoztató és frissítőket. A fiatalabb vendégek vezetnek a tengerparton, vagy a felnőttek és a gyermekes párok nem elhanyagolható. Hogy úgy mondjam, minden várjuk a tengerparton. Jellegét, a Golden Horn, jó lesz befogadni az összes vendég. Ez történt a kis kavicsokat, tágas, napfényes az egész felületet. Csak a vége felé a tengerparton, ahol továbbra is a szárazföldön, megtalálja némi árnyékot. Emellett a természetes árnyékot, az ebben a részben található említés éttermek akinek teraszok az árnyékban. A bármilyen oldalról megnézi, Aranyszarv elkápráztatja a szépség. Élvezze néhány kép, hogy mi tulajdonítanak, valamint felvett videót a strandon.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala