Kampa Aloa Bol Brač strand

# Kampa Aloa Bol Brač strand

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Bol
10.03.2017. 10:27 dodajeIvan

Az Aloa tábor a Brač sziget déli oldalán található. Magától értetődik, hogy gyönyörű és jól látogatott, és a kínálat egy kis strand, amely a tábor partján fekszik. A strand kőből készült, különböző méretűek, egy kicsit szokatlanul ez a sziget, de strandunk nem veszíti el a minőséget. Még annál is inkább, hogy a vendégek elismerik. A tengerpart egyik része betonozott, míg a tengerfenéken egy napozófelület vagy vízbe ugráló ponton látható. Mindenki itt élvez, mind fiatal, mind öreg. A tábor kínálata csúcsminőségű, így a strandon tartózkodás gondtalan lesz. Ha rengeteg úszást és napozásra vágyik, menjen vissza a táborba, és keressen más érdeklődést. A sziget partján található sporteseményektől felvehetjük a hullámokat. Itt ismerik a szelek felrobbantását, és a szörfösöknek ideális esélyt adnak vágyaik kielégítésére. Reméljük jön, és megpróbáljuk, hogy a nyaralás egy emlékezni - jó smislu.

U közelében Zlatni rat strand Paklina Beach Murvice, Sunset Beach Bungalows Camping Aloe, Bay Smrka Brac.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala