Smokvina tengerpart - Hvar-sziget

# Smokvina tengerpart - Hvar-sziget

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Hvar
06.03.2017. 14:24 dodajeIvan

Ez a strand azt gondolja, hogy privát és zárt a nyilvánosság számára, mert egy ház, Lara lakás előtt helyezkedik el. Természetesen ez nem annyira a strand mindenki számára elérhető. Azonban, mivel más települések, valamint az apartmanok közvetlen közelségének a strandja miatt vannak, csak az említett létesítmények vendégei vesznek részt. Néha más vendégek jönnek, de ez nagyon ritka. Mindenesetre, ha megtalálja magát a Smokvina strandon, akkor irigylésre méltó hangulatot, kavicsos talajt és gyönyörű és tiszta tengert fogad. A strandot sűrű fenyőfák veszik körül, amelyek kiváló ellentétben állnak a kék tengerrel. Csak a környező kőzetek fényes árnyékai jelentkeznek, ám a természetes zöld szín dominál. A tengerpart egyik részében nincs természetes árnyék, így jó, ha napernyőt hozhat magával. Ha nincs meg, akkor javasoljuk, hogy menj végig a környező fák fái alá.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala