Zaraće-szigeten a Hvar-szigeten

# Zaraće-szigeten a Hvar-szigeten

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Hvar
06.03.2017. 11:31 dodajeIvan

A strand ezen a kis helyen inkább egy trópusi oázis, amely a világ többi részéből elszigetelt, a kék tenger ellenállhatatlan színeivel. Zaraće strand elszigetelt, a településen kívül található, de a közvetlen szomszédságban teljes turisztikai kínálattal rendelkezik. Gondolunk magántulajdonban lévő szálláshelyekre, és természetesen éttermekre, amelyek italokat és italokat kínálnak. Mi több, a helyi éttermek a legjobb hal specialitásokat kínálják, de más ételeket is rendelhet - amennyit csak kíván. A tengerparton helyi eszközökkel érhető el, parkoljon autóval kb. 50 méterre a strandtól, és gyalogosan is járjon. Ők boldogabbak a jachton, bejutnak a gyönyörű öbölbe, és élvezhetik a magánszállást. Ha meglátogatja Hvar, és keresi a varázslatos természeti környezetet, győződjön meg róla, hogy meglátogatja a strandot. Várjuk Önt, és az emlékezetes emlékezetében a legtöbbet élvezheti.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala