Pokonji dol Hvar strand

# Pokonji dol Hvar strand

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Hvar
06.03.2017. 10:08 dodajeIvan

A Pokonji dol strand Hvar szigetén található, Hvar déli peremén. A parton a kis sziget azonos nevű - Pokonji dol. Bár a központon kívül található, ez a strand kísérő vendéglátóhelyeket kínál, ezért gazdag ajánlatot kínál vendégeinek. A strand melletti magánszállások nagy számú vendéget biztosítanak, míg mások a szigeten fekvő városokból vagy más közeli helyekről érkeznek. A tengerparton egy étterem található, amely igazán fenomenális ételeket kínál. A dalmát konyha itt áll az előtérben, de minden bizonnyal bizonyos ételeket rendelhet. Kavicsos strand nagyon népszerű. Évtől évig a strandunkat nagy számban fogadják a világ minden tájáról. Sokan állandó vendégként jönnek vissza, mert felismerték a strand szépségét és szolgáltatásaink minőségét. A napvédő színezés legjobban illusztrálja a strand dinamikáját, ezért nézze meg a fotókat és győződjön meg róla, hogy írt. Nézze meg más strandokat Hvar.

Near: étterem Pokonji dol Hvar

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala