Camp Kamenjak Premantura Beach

# Camp Kamenjak Premantura Beach

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Premantura
31.03.2017. 14:24 dodajeIvan

Ez a strand teljesen le a nevét - Kamenjak nagyon part kő, különösen a kőfalak. A strand érhető el autóval, akkor hagyja a dombon a strand és gyalog folytatjuk. Amikor eljut egészen a tengerig várja egy nagy kő felületein, és persze, hogy ne érintse őket. Bár lenne elemzi strand lehetett következtetni, hogy ez nem csak a legolcsóbb, ez tökéletes napozás és fürdés. A sziklás felületek sík és tökéletes arc egy nap napozás. A nem adja meg a területet, ahol a sziklás lemezeket lankás elmerült a tengerben. Ez a strand körül a természet és minden, ami a điru. Ha jön jól felszerelt, és vigye magával a dolgokat, hogy szükség lehet. Az egész napos élvezheti a napsütést fontos, hogy megvédje magát a fényvédő, és meg kell, hogy elég víz és egyéb szükségletek. Ha kalandos, és nem keres luxus formájában bárok és éttermek, ez a strand tökéletes az Ön számára.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala