Uvala Runke Premantura

# Uvala Runke Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Premantura
01.04.2017. 08:16 dodajeIvan

Az öbölben rejtőzködve, Premantura északi részén, Runke strandja védett. Az azonos nevű öbölben strand található, melyet a sziklás part és a fenyőfák zöldje jellemez. A strand mellett található tábor nagyon népszerű. A világ minden tájáról érkeznek hozzánk, hogy parkolják az autóikat az árnyékban, és élvezzék a tiszta és nagyon csendes tengert. Említettünk egy sziklás strandot, de hangsúlyozni kell, hogy még mindig könnyű járni és mindenki számára elérhető. A tengerbe merülő kőzetek kiválóan alkalmasak napközbeni napozáshoz és alkalmi fürdéshez. A közelben található Guvnina és Tašalera öblök. A nagy zöld koronák természetes árnyékot és kellemes illatot jelentenek a part menti területek számára. Hajóink érkeznek a mi öbölünkbe, és átfogó benyomást keltenek jachtainkról. Látogasson el hozzánk, pihenjen és pihenjen. Élvezze a strandot és csodálatos pihenőidőt. Várunk rád.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala