Beach Mala Kolumbarica Premantura

# Beach Mala Kolumbarica Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Premantura
31.03.2017. 12:31 dodajeIvan

Little Bay Kolumbarica egy sziklás tengerparton, egy kis kavicsos terület, amelyre a névrokon strand. A tenger tiszta, hanem a mély - nem ugrott magas sziklák. Valamint néhány jönnek úszás és napozás kúszó sziklás felületen, jöjjön ide, és emberek, akiknek szükségük kaland. Ugrás a szikla népszerűvé vált a világban, és itt gyülekeznek bátor és képzett búvárok. A part és a tenger, mint ideális a sport, de ha nem mer ugrani egyedül, érdemes jönni és látni, hogy mások mit csinálnak. A strandon nincs luxus formájában vendéglátó-ipari szolgáltatások, ezért jó, hogy készítsen, mielőtt jön a partra. Azonban, ha a fürdés és a napozás, de kapsz a vágy egy frissítő italt, javasoljuk, hogy keresse fel a bárban a közelben található.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala