Fields Beach Premantura

# Fields Beach Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Megjegyzés vagy Upgrade this article, írj egy újat. A regisztráció nem szükséges
cikk
Pozíció
Premantura
31.03.2017. 11:14 dodajeIvan

A nagyobb kavicsok közötti sziklás felületek egy jó hely, hogy időt tölteni a csendet és nyugalmat. Több szétszórva a parton Szántóföld tiszta és kellemesen meleg. Belépése a tengerbe egyszerű, és helyezze a középső része a tengerparton. Azok a kis fürge is megtalálják helyüket a közeli sziklákon. Bár a távoli, part termőföldre jól járt, és ez jött minden korosztály számára. A strand mögött uralja élénk zöld tűlevelek, míg a tenger továbbra kristály zöld szín, kékes árnyalat függően a tenger mélyére. A strand szép, és ezért sokan inkább. A strand közelében nincs a luxust formájában éttermek, ezért azt javasoljuk, hogy a strandon kap előre elkészített. Ha érkezik egy napos kirándulás, magával viheti a kellékek. Élvezze teljesen elzárva a mindennapi élet.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala